eventmobler

Fällbart bord

645 kr

Se produkt

Runda ståbord

290 kr

Se produkt

Stolvagn

2695 kr

Se produkt

Köstolpe

815 kr

Se produkt

Band

445 kr

Se produkt

EVENTMÖBLER

Dags att köpa eventmöbler? Hos oss kan du köpa prisvärda och smidiga eventmöbler av bästa kvalité. Dessutom har det aldrig varit enklare att ordna möbleringen på event. Med våra eventmöbler kan du enkelt plocka upp och ner möblemanget. I vårt sortiment hittar du allt från fällbara bord och stolar till bordsvagnar.

Stapelbara stolar

Behöver ni extra sittplatser? Stapelbara stolar är perfekta vid event och konferenser. Du sparar mycket plats, eftersom du enkelt kan plocka undan stolarna och förvara dem på hög när de inte används. Du sparar plats i förrådet och plockar snabbt fram stolarna när de behövs igen.

Söker du stapelbara stolar med vagn? Spana in våra bordsvagnar/stolsvagnar nedan.

toronto-fallbar-stol-med-brandsakert-tyg-helsvart

Läs mer

Toronto Fällbar Stol med Brandsäkert Tyg - Helsvart

lami-stol-helklaedd

Läs mer

Lami Stol, helklädd

stolsvagn-till-combo-stolar-upp-till-35-stolar

Läs mer

Stolsvagn till Combo Fällbar Stol (30 st)

stolsvagn-till-toronto-stolar-upp-till-25-stolar

Läs mer

Stolsvagn till Toronto Stolar (upp till 25 stolar)

5 anledningar till varför du ska välja våra stapelbara stolar

1.

Bekväma

För oss är komfort otroligt viktigt. Vi vet hur det är att sitta långa perioder på obekväma stolar, och därför har vi fokuserat helhjärtat på att ta fram bekväma stapelbara, klädda stolar.

2.

Smidiga

När du väljer våra staplingsbara stolar kommer du märka att de är väldigt smidiga och lätthanterade. Du kan enkelt stapla stolarna på varandra, och plocka fram dem när de behövs igen.

3.

Funktionella

Våra snygga staplingsbara stolar är väldigt funktionella och passar i de flesta miljöer. Använd stolarna på eventet oavsett om det är en större konferens, eller ett vanligt måndagsmöte.

4.

Snygga och bekväma

Vi har tröttnat på dyra, snygga designstolar som blir stående eftersom de är så obekväma att ingen vill sitta på dem. Därför har vi istället satsat på snygga stapelbara stolar med hög komfort.

5.

Billiga stapelbara stolar av bästa kvalité

Hos oss kan du köpa stapelbara stolar till bästa pris. Spana in vårt sortiment och klicka hem nya, billiga staplingsbara stolar till marknadens bästa pris. Du kommer inte bli besviken!

Hopfällbara stolar

Hopfällbara stolar, eller ”klappbara stolar” som de ibland kallas är väldigt smidiga att ha på event, konferenser och mässor. Gästerna sitter bekvämt under hela eventet och du fäller enkelt ihop stolarna när det är dags att packa ihop.

flex-faellbar-stol-gra-med-gra-sits

Läs mer

Flex Fällbar Stol - Grå med grå sits

ark-fallbar-stol-krom-med-bla-sits

Läs mer

Ark Fällbar Stol - Krom med blå sits

norman-fallbar-stol-helvit

Läs mer

Norman Fällbar Stol - Helvit

Varför våra hopfällbara stolar?

1.

Sköna och snygga

Du behöver inte längre välja mellan komfort eller utseende. Våra fällbara stolar är både sköna och snygga. Dessutom är de stabila att sitta på.

2.

Maxa flexibiliteten

Våra hopfällbara stolar är perfekta när du får tillfälligt besök och vill erbjuda bekväma sittplatser. Dessutom är våra ihopfällbara stolar väldigt lätta att fälla ut och ihop.

3.

Enkla att lagerhålla

Våra fällbara stolar tar inte alls mycket plats när de är hopfällda, och sparar därför väldigt mycket utrymme när stolarna ska förvaras.

4.

Bästa kvalité till bästa pris

Hos oss kan du köpa billiga hopfällbara stolar till bästa kvalité. Kolla in vårt breda sortiment och hitta dina favoriter. Vi har snygga stolar för alla miljöer.

Fällbara bord

Behöver du hopfällbara bord till eventet, konferensen eller mässan, som håller både stilmässigt och kvalitetsmässigt? Hos oss kan du köpa hopfällbara bord ur ett brett sortiment.

fallbart-bord-dinner-frame

Läs mer

Join Frame Fällbart Bord

bordsvagn-till-blankett-event-bord-o150-160-cm

Läs mer

Bordsvagn till Blankett & Event Bord - Ø150-160 cm

arno-4-faellbart-bord

Läs mer

Arno 4 Fällbart Bord

Varför våra hopfällbara stolar?

1.

Praktisk lösning

Våra bord med fällbara ben tillsammans med våra fällbara stolar, är en väldigt praktisk lösning när man behöver några extra sittplatser. Vi erbjuder fällbara bord som är både lätta att förvara, transportera och att fälla ihop. Transporten blir ännu enklare med en bordsvagn, som du hittar nedan.

2.

Stort sortiment

Vi har ett stort sortiment välfyllt med runda, fyrkantiga och rektangulära fällbara bord i flera storlekar och färger. Välj bland bordskivor i vitt, trä eller grått. Moderna, klassiska, exklusiva och stilfulla. Vi har alltså hopfällbara bord för alla miljöer och arbetsplatser.

3.

Funktionella

I vårt stora sortiment finns hopfällbara bord för alla miljöer. Våra bord präglas av tidlös och stilren design som passar de flesta event eller konferenser. Svårt att veta vilket bord du ska välja? Använd vår guide för att köpa konferensbord. Principerna är samma när du ska köpa hopfällbara bord.

Bordsvagn/stolsvagn

Att transportera bord och stolar har aldrig varit smidigare. Med en bordsvagn/stolsvagn kan du enkelt och smidigt transportera dina bord och stolar till önskad plats.

Alla våra bordsvagnar och stolsvagnar tillverkas i elförzinkat stål, för att de ska fungera både inomhus och utomhus.

Bordsvagnar från 2995 kr

Vi har ett stort utbud med flera olika bordsvagnar i olika storlekar, med plats för upp till 10 st bord. I vårt sortiment finns bordsvagnar för både runda och rektangulära bord. Kontakta oss om du är osäker på vilken bordsvagn du ska ha.

bordsvagn-till-faellbara-bord

Läs mer

Bordsvagn till Fällbara Bord

bordsvagn-till-blankett-event-bord-o150-160-cm (1)

Läs mer

Bordsvagn till Blankett & Event Bord - Ø150-160 cm

bordsvagn-till-180cm-kongress-bord

Läs mer

Bordsvagn till 180cm Kongress Bord

inoff-bordsvagn

Läs mer

INOFF Bordsvagn

Stolsvagnar från 949 kr

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av stolsvagnar med plats för alltifrån 25–50 stolar. Vi har stolsvagnar för flera av våra konferensstolar. Är du osäker på vilken stolsvagn du ska ha, kan vi hjälpa dig.

stolsvagn-till-nice-max-30-stolar

Läs mer

Stolsvagn till Nice Stapelbar Stol (25-30 st)

stolsvagn-till-rx002-stapelbar-stol-25-st

Läs mer

Stolsvagn till RX002 Stapelbar Stol (25 st)

stolsvagn-till-class-queen-och-style

Läs mer

Stolsvagn tIll Class, Queen och Style

stolsvagn-till-ark-stolar-upp-till-30-stolar

Läs mer

Stolsvagn till Ark Fällbar Stol (30 st)